Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Stichting Sportfondsen Pensioenfonds respecteert de privacy van alle gebruikers van zijn website. Eventuele gegevens die u, via deze website, aan Stichting Sportfondsen Pensioenfonds verstrekt, zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. De door u verstrekte persoonsgegevens worden gebruikt om u te kunnen informeren over uw persoonlijke situatie waarbij Stichting Sportfondsen Pensioenfonds en Appel Pensioenuitvoering (beheerder van onze pensioenadministratie) zich conformeren aan de Wet bescherming persoonsgegevens. Daarnaast gebruiken wij uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van uw pensioenregeling.


Wij hebben passende maatregelen genomen om uw bezoek aan en het gebruik van onze site te beveiligen en om misbruik te voorkomen. Alle personen die van de gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
Deze site bevat links naar andere internetpagina’s. Dit privacy statement heeft geen betrekking op deze gelinkte pagina’s. Stichting Sportfondsen Pensioenfonds draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de toegankelijkheid en inhoud van deze websites en de omgang van deze derden met uw persoonsgegevens. Lees daarom, indien aanwezig, het privacy statement van de site die u bezoekt.


Stichting Sportfondsen Pensioenfonds behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement.  Wij raden u daarom aan deze tekst met enige regelmaat te raadplegen als u onze site bezoekt.

Delen:
Op de hoogte blijven?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief